Soalan-soalan Lazim/FAQ


Boleh percaya ke ni?
Kami sudah lama berada di internet melalui Blog Rujukan Kerjaya, Forum Sembang Kerjaya, Facebook Tim Infokerjaya dan Instagram Tim Infokerjaya. Kami telah membantu lebih 68,000 graduan sejak tahun 2009 - 2015. Anda boleh cari kami di sana dan berdiskusi di sana juga.
Adakah ebook ini sama yang ada di pasaran?
Tidak, ianya adalah hasil penelitian dan kajian Tim Infokerjaya sendiri. Kandungan ebook ini disediakan mengikut kehendak pembaca. Ringkas, padat dan isi kandungan yang jelas.
Adakah ianya buku?
Tidak, ianya adalah ebook dalam versi PDF. Anda perlu download ke komputer anda dan membacanya atau boleh terus cetak ke atas kertas mengikut kesesuaian anda.
Bila saya boleh dapat pakej ini?
Selepas penghantaran borang tempahan, ianya akan diproses dalam maksimum tempoh 48 jam. Kebiasannya dalam tempoh 24 jam sahaja. Jika ia melebihi jangka waktu maksimum sila maklumkan kepada kami di [email protected] segera.
Saya belum dapat apa-apa lagi.. duit dah bayar.
Bertenang. Selepas pembayaran, anda WAJIB mengisi borang pengesahan, semak email di INBOX/SPAM BOX dan REPLY email tersebut dengan bukti pembayaran. Jika tidak pesanan anda TIDAK DAPAT diproses. Sila tunggu sehingga 48 jam, sekiranya masih belum dapat dalam masa 48 jam anda boleh terus email kami semula di [email protected]
Saya bayar apa yang saya dapat?
Anda akan dapat semua perkara yang dinyatakan di laman jualan bergantung kepada pakej mana yang anda pilih. Sebelum membuat tempahan, sila pastikan anda memilih pakej yang betul.
Adakah saya perlu internet connection untuk buka pakej ini?
Anda hanya perlu internet connection semasa download keseluruhan pakej anda sahaja, dan selepas kesemuanya sudah di download dan di 'save' dalam komputer anda, anda boleh baca tanpa perlu talian internet.
Saya tak boleh buka file yang di download. Macam mana?
File yang didownload adalah dalam format .ZIP, anda perlu ada software Winzip atau Winrar untuk 'extract' atau 'unzip' file tersebut. Biasanya anda boleh extract terus. Jika tidak boleh, sila dapatkan software ini secara percuma di http://www.7-zip.org/download.html
Saya tak boleh buka file .PDF
Itu bermakna anda tiada perisian Adobe Reader, anda boleh dapatkan secara percuma di http://get.adobe.com/reader/
Macam mana saya nak hubungi pihak anda?
- Anda boleh email terus ke emel kami di [email protected]

*NOTA: Pengguna email YAHOO mungkin akan menerima masalah menerima email autoreply salinan borang pengesahan. Jika anda menghadapi kesukaran di atas, SEMAK SPAM BOX andawww.ResumeKerja.com Hak Cipta Terpelihara 2015 Infokerjaya Resources (002091193-K)